Hoppa till textinnehållet

3-dagarskort Laholms Laxfiske & Nissans Sportfiske - Relax Fishing Sweden

Adress: Halmstad & Laholm Datum: Torsdag 8 mar 2018 - fredag 28 sep 2018 Visa karta

Adress: Halmstad & Laholm

Fiskekortet gäller i 3 dagar i följd både i Nissan/Nissans Sportfiske och Lagan/Laholms Laxfiske. Se hur fiskekortet ska bäras och aktuella fiskeregler på relaxfishingsweden.com innan du börjar fiska.

I Lagan/Laholms Laxfiske gäller fiskekortet på sträckan strax nedströms kraftverket i Laholm och ut till mynningen i havet. Barn under 18 år fiskar gratis i Lagan.
I Nissan / Nissans Sportfiske gäller fiskekortet på sträckan från Oskarström till utloppet i havet i angivna fiskepooler. Årskortet är personbundet.
Barn under 12 år fiskar gratis i Nissan.

Show more

3 - dagarskort Laholms Laxfiske & Nissans Sportfiske - Relax Fishing Sweden

Tillfällen

Datum Plats    
8 Mar
Torsdag 8 mar 2018  
9 Mar
Fredag 9 mar 2018  
10 Mar
Lördag 10 mar 2018  
11 Mar
Söndag 11 mar 2018  

Hotell & Pensionat

Best Western Grand Hotel

Avstånd: 730 meter
BEST WESTERN PLUS Grand Hotel - ett anrikt hotell mitt i centrala Halmstad byggt år 1905. Ett fullservice hotell med restaurang, bar och konferens. Hotellet har 108 rökfria rum med fritt trådlöst Internet. Våra rum har olika karaktär, utformning och personlig inredning. Allt för att du som gäst ska känna dig som "hemma". För att din vistelse här hos oss ska bli något extra erbjuder vi paket baserade på upplevelser. Allt från enkla golfpaket till oväderspaket! Unna dig något trevligt och fyll på dina batterier - vi har något för alla. Rym hemifrån, hit till oss! Vi finns här för dig och har alltid öppet, dygnet runt, året runt.
Vandrarhem

Krusbärets Vandrarhem

Avstånd: 1,5 km
Vandrarhemmet ligger centralt, cirka 1 km ifrån centrum på den Östra sidan.
Hotell & Pensionat

Hotel Amadeus

Avstånd: 317 meter
Hotell Amadeus är ett prisvärt hotell, lugnt beläget i Halmstads innerstad med gångavstånd in till centrum och tågstation på behändigt avstånd. Hotel Amadeus har 65 rum, allt från budgetrum till familjerum. Som gäst hos oss så ingår det tv, trådlös internetuppkoppling, och parkering.