3-dagarskort Laholms Laxfiske & Nissans Sportfiske - Relax Fishing Sweden

Adress: Halmstad & Laholm Datum: Torsdag 6 sep 2018 - fredag 28 sep 2018 Visa karta

Adress: Halmstad & Laholm

Fiskekortet gäller i 3 dagar i följd både i Nissan/Nissans Sportfiske och Lagan/Laholms Laxfiske. Se hur fiskekortet ska bäras och aktuella fiskeregler på relaxfishingsweden.com innan du börjar fiska.

I Lagan/Laholms Laxfiske gäller fiskekortet på sträckan strax nedströms kraftverket i Laholm och ut till mynningen i havet. Barn under 18 år fiskar gratis i Lagan.
I Nissan / Nissans Sportfiske gäller fiskekortet på sträckan från Oskarström till utloppet i havet i angivna fiskepooler. Årskortet är personbundet.
Barn under 12 år fiskar gratis i Nissan.

Visa mer

3 - dagarskort Laholms Laxfiske & Nissans Sportfiske - Relax Fishing Sweden

Tillfällen

Datum Plats    
25 Sep
Tisdag 25 sep 2018  
26 Sep
Onsdag 26 sep 2018  
27 Sep
Torsdag 27 sep 2018  
28 Sep
Fredag 28 sep 2018  

Hotell & Pensionat

Best Western Grand Hotel

Avstånd: 730 meter
BEST WESTERN PLUS Grand Hotel - ett anrikt hotell mitt i centrala Halmstad byggt år 1905. Ett fullservice hotell med restaurang, bar och konferens. Hotellet har 108 rökfria rum med fritt trådlöst Internet. Våra rum har olika karaktär, utformning och personlig inredning. Allt för att du som gäst ska känna dig som "hemma". För att din vistelse här hos oss ska bli något extra erbjuder vi paket baserade på upplevelser. Allt från enkla golfpaket till oväderspaket! Unna dig något trevligt och fyll på dina batterier - vi har något för alla. Rym hemifrån, hit till oss! Vi finns här för dig och har alltid öppet, dygnet runt, året runt.
Hotell & Pensionat

Ringenäs Golfhotell

Avstånd: 2,7 km
Tänk att få vakna upp och se ut över Sverige vackraste kust! Hos Ringenäs Golfhotell slipper ni att krångla med bilturer till och från golfbanan. Här har ni endast 40 meter till putting green och första tee!
Vandrarhem

Krusbärets Vandrarhem

Avstånd: 1,5 km
Vandrarhemmet ligger centralt, cirka 1 km ifrån centrum på den Östra sidan.