Årskort Nissans Sportfiske - Relax Fishing Swede

Adress: Relax Fishing Sweden - Nissans Sportfiske Box 47, 301 02 Halmstad Visa karta

Adress: Relax Fishing Sweden - Nissans Sportfiske Box 47, 301 02 Halmstad

Säsongskortet för fiske som gäller i Nissan, ska hämtas ut på Turistbyrån i Halmstad. Ta med ID-handling, Voucher och var medlem i Relax Fishing Club. Se öppettider och info om medlemskap på relaxfishingsweden.com

Fiskekortet gäller Nissan på sträckan från Oskarström till utloppet i havet i angivna fiskepooler. Fiskekortet förpliktigar att ta del av aktuella fiskeregler på relaxfishingsweden.com innan du börjar fiska och hur kortet ska bäras. Obs! För perioden 1-14 oktober gäller fiske endast i vissa pooler. Årskortet är personbundet.
Barn under 12 år fiskar gratis. 12 till 18 år fiskar på ungdomskort.

Säsongskortet för fiske som gäller i Nissan, ska hämtas ut på Turistbyrån i Halmstad. Ta med ID-handling, Voucher och var medlem i Relax Fishing Club (relaxfishingsweden.com/registrering), som är ett krav och obligatoriskt för säsongskortsinnehavare.

För fiskekort betalda i förväg på nätet utgår ingen administrationskostnad vid utlämning av fiskekortet på Turistbyrån.

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    46 3512 02 00
Hotell & Pensionat

Best Western Grand Hotel

Avstånd: 624 meter
BEST WESTERN PLUS Grand Hotel - ett anrikt hotell mitt i centrala Halmstad byggt år 1905. Ett fullservice hotell med restaurang, bar och konferens. Hotellet har 108 rökfria rum med fritt trådlöst Internet. Våra rum har olika karaktär, utformning och personlig inredning. Allt för att du som gäst ska känna dig som "hemma". För att din vistelse här hos oss ska bli något extra erbjuder vi paket baserade på upplevelser. Allt från enkla golfpaket till oväderspaket! Unna dig något trevligt och fyll på dina batterier - vi har något för alla. Rym hemifrån, hit till oss! Vi finns här för dig och har alltid öppet, dygnet runt, året runt.
Vandrarhem

Krusbärets Vandrarhem

Avstånd: 1,3 km
Vandrarhemmet ligger centralt, cirka 1 km ifrån centrum på den Östra sidan.
Hotell & Pensionat

Ringenäs Golfhotell

Avstånd: 2,9 km
Tänk att få vakna upp och se ut över Sverige vackraste kust! Hos Ringenäs Golfhotell slipper ni att krångla med bilturer till och från golfbanan. Här har ni endast 40 meter till putting green och första tee!