Halmstad Golfklubb Norra Banan

Adress: Golfbanevägen , 30273 Halmstad Visa karta

Adress: Golfbanevägen , 30273 Halmstad

Vill du spela golf på Halmstad GK - rankad som en av Sveriges absolut bästa golfanläggningar!

Visa mer

Om denna aktivitet

Camping

Nordic Camping Tylösand/Camping

Avstånd: 819 meter
Om du vill bo nära Tylösands strand och fortsatt ha nära till charmiga Halmstads utbud på bekvämligheter, kommers och äventyrsland - då är Nordic Camping Tylösand ett hett tips! Här finns ca 150 campingtomter.
Hotell & Pensionat

Best Western Grand Hotel

Avstånd: 7,4 km
BEST WESTERN PLUS Grand Hotel - ett anrikt hotell mitt i centrala Halmstad byggt år 1905. Ett fullservice hotell med restaurang, bar och konferens. Hotellet har 108 rökfria rum med fritt trådlöst Internet. Våra rum har olika karaktär, utformning och personlig inredning. Allt för att du som gäst ska känna dig som "hemma". För att din vistelse här hos oss ska bli något extra erbjuder vi paket baserade på upplevelser. Allt från enkla golfpaket till oväderspaket! Unna dig något trevligt och fyll på dina batterier - vi har något för alla. Rym hemifrån, hit till oss! Vi finns här för dig och har alltid öppet, dygnet runt, året runt.
Hotell & Pensionat

Ringenäs Golfhotell

Avstånd: 5,4 km
Tänk att få vakna upp och se ut över Sverige vackraste kust! Hos Ringenäs Golfhotell slipper ni att krångla med bilturer till och från golfbanan. Här har ni endast 40 meter till putting green och första tee!