Kungsbaka Golfklubb Gamla banan

Adress: Hamravägen 15, 429 44 Särö Datum: Söndag 21 okt 2018 - onsdag 1 jan 2020 Visa karta

Adress: Hamravägen 15, 429 44 Särö

En runda på Kungsbacka Golfklubbs Gamla Bana, i folkmun säger man bara ”Hamra”, är mer varierande än någon annan runda du tidigare spelad.
Här får du spela i park-, skogs- och havsmiljö och det kanske är den stora variationen på banan som skapat elitspelare som Sophie Gustafson, Fredrik Jacobson och Johan Edfors, alla medlemmar på Kungsbacka Golfklubb.

Banan upplevs av de flesta som lättspelad eftersom man sällan slår bort en boll här, men scoren visar oftast att utmaningen räckt till – oavsett handicap.
Kungsbacka har också en 9-håls bana, par 36, som i huvudsak är en skogs- och bergsbana samt en korthålsbana, par 27, med trixiga greener och vackra, men ack så luriga dammar.

Välkommen till Kungsbacka Golfklubb och en komplett spelupplevelse!

Visa mer

Tillfällen

Datum    
9 Dec
Söndag 9 dec 2018
10 Dec
Måndag 10 dec 2018
11 Dec
Tisdag 11 dec 2018
12 Dec
Onsdag 12 dec 2018

Om denna aktivitet

Bed & Breakfast

Löftadalens B&B

Avstånd: 18,6 km
Löftadalens B&B, som till vardags är en folkhögskola, ligger i sommarorten Åsa på en klippa med utsikt över havet mitt emellan Kungsbacka och Varberg. Frukost, sänglinne och handdukar ingår.
Hotell & Pensionat

Best Western Hotell Halland

Avstånd: 5,5 km
Hotell Halland ligger mitt i Kungsbacka men är också ett av Göteborgs "närmaste" hotell. Mitt emot entrén ligger pendeltågsstationen, tåget går med täta avgångar. Du tar dig till Göteborg centrum (Svenska Mässan, Liseberg, Centralen) på 20-25 minuter.
Bed & Breakfast

Finas Torpgård

Avstånd: 18,4 km
Välkommen till Finas Torpgård Bed & Breakfast! Här bor du skönt och fridfullt i kulturmiljö med örtagård och badsjö. Hund och katt är välkomna. 50 kr per husdjur betalas på plats. Välkomna!