Vinbergs GK

Adress: Sannagård 119, 31195 Falkenberg Visa karta

Adress: Sannagård 119, 31195 Falkenberg

På vinbergs Golfklubb kan du spela på 27 intressanta och varierande hål i en fantastisk halländsk omväxlande terräng.

Vi förfogar över såväl mästerskaps- som pay and playbana med många möjligheter för alla som vill spela golf. Banan ligger endast 10 minuter från havsbad och 15 minuter från Ullared och Gekås. Banan är av park-, hed- och skogskaraktär. Vi har golfbilar och klubbor för uthyrning, restaurang, golfshop, golfprofessional, drivingrange, träningsområde och 9 hål pay and play.

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    46 34619020
Bed & Breakfast

Bergsäter Rum och Frukost

Avstånd: 1,6 km
Bergsäter rum & frukost är beläget i ett litet samhälle som heter Vinberg strax utanför Falkenberg. Här finns 3 olika rum. Ett är utrustad som en mindre lägenhet med kokplatta och kylskåp.
Vandrarhem

Katrinebergs vandrarhem, Falkenberg SVIF

Avstånd: 5,5 km
Katrinebergs Folkhögskolas Vandrarhem ligger strax utanför Falkenberg. Under sommararen erbjuder vi turister ett bra boende med närhet till Skrea strand, Falkenberg centrum och Gekås varuhus.
Bed & Breakfast

Pensionat Ekholmen

Avstånd: 6,4 km
Pensionat Ekholmen ligger centralt i det vackert belägna Vessigebro mitt i Ätrans dalgång. Här har du närhet till naturen och en mängd sevärdheter. Hos oss befinner du dig nära till allt såsom Ullred och köpcentra, Falkenberg med kust, hav och stränder, golfbanor, motorbanan i Ljungby. Kort sagt ett boende som bjuder på både inland och kust och allt däremellan.