Ringenäs GK

Adress: Strandlida 469, 30591 Halmstad Datum: Söndag 21 okt 2018 - tisdag 31 dec 2019 Visa karta

Adress: Strandlida 469, 30591 Halmstad

Ringenäs Golfklubb har ett fantastiskt läge med en hänförande utsikt. Här finner du 27 golfhål som kombineras till en artonhålsbana och en niohålsbana, vilket ger en utmärkt tillgänglighet med nio hål öppna för spontanspel utan tidsbokning.

Med en obruten optimism och framåtanda har Ringenäs i flera år arbetat hårt på att skapa en golfbana som inte bara utmanar spelaren utan också är en visuell delikatess med vackra linjer. Bunkerkanter och klipplinjer samverkar med vyerna över havet och gör golfrundan till ett nöje oavsett scoren.

Vackraste vyerna över det glittrande havet och Tylön i fjärran finns på höjden där alla de tre slingorna avslutas. Två av de tre avslutningshålen spelas nedför mot greener som vaktas av vatten och det kittlar verkligen i maggropen medan bollen seglar ned mot sitt mål.

Här finns också ett nybyggt golfhotell med hög standard och de golfpaket som Ringenäs erbjuder är mycket prisvärda. Även golfklubbens restaurang håller högsta klass och lockar både golfspelare och andra till ett besök.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Värdekod?
Välj datum:

Om denna aktivitet

Hotell & Pensionat

Ringenäs Golfhotell

Avstånd: 6 km
Tänk att få vakna upp och se ut över Sverige vackraste kust! Hos Ringenäs Golfhotell slipper ni att krångla med bilturer till och från golfbanan. Här har ni endast 40 meter till putting green och första tee!
Hotell & Pensionat

Wapnö Gårdshotell

Avstånd: 7,2 km
Bo i ett av de fräscha rummen på Wapnös gamla ombyggda stall som är ombyggt till ett gårdshotell. Ät frukost i Wapnö restaurang i slottet bestående av Wapnös egen mjölk, fil, yoghurt, färskost och eget bröd, bakat på Wapnöprodukter.
Camping

Nordic Camping Tylösand/Camping

Avstånd: 4 km
Om du vill bo nära Tylösands strand och fortsatt ha nära till charmiga Halmstads utbud på bekvämligheter, kommers och äventyrsland - då är Nordic Camping Tylösand ett hett tips! Här finns ca 150 campingtomter.
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6526.cbischannel-549 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails